Последни новини
От Враца заявиха: Дани съдията не се излага пред милиони

Във Враца не бяха изненадани от назначението на съдийската комисия за главен рефер на мача между Царско село и Ботев. Дербито на 24-ия кръг на Втора лига, което може да се окаже и финално в битката за директна виза за елита, е в понеделник в покрайнините на София. То ще бъде ръководено от Станислав Ставров, който се води само по документи част от търновската колегия. Във футболните среди е известен като „момчето, което решава проблемите“ на определен кръг, в който обаче не се вписва Ботев. Което е странно, защото родителите на Станислав са от близкото край Враца село Бели извор, а баща му Тошо Ставров дори беше кмет няколко мандата в китното населено място.

 

„Разчитам, че ще дават мача по телевизията и никой няма да се излага пред милиони зрители,“ така лаконично определи избора на рефер старши-треньорът на врачани Сашо Ангелов.

 

Близостта между Враца и София може да напълни трибуните на спортния комплекс Царско село с врачани, въпреки че домакините опитаха мача да се играе без зрители, слагайки цени на билетите от 20 лева. От агитката на врачани обявиха, че тръгват в понеделник в 14.30 часа за столицата от своя клуб, който се намира на ул. „Демокрация“ №29.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *