Последни новини
От Пирин скочиха заради Каранга

От ръководството на Пирин изразиха позиция във връзка с поведението на нападателя на ЦСКА – Фернандо Каранга, по повод жестовете към публиката по време на мача в Благоевград.

 

От „орлетата“ пуснаха декларация в сайта на клуба:

 

„Уважаеми привърженици на футбола, уважаеми колеги от футболните клубове в Първа лига,

 

ОФК Пирин ЕООД Благоевград категорично осъжда и възразява срещу липсата на наказание за състезателя на ПФК „ЦСКА-София“ – Луиш Да Силва Фернандо, за действията, провокациите и цялостно поведение по време на срещата от 25-ти кръг на Първа Лига, между ОФК Пирин и „ЦСКА- София“.

 

Въпреки изобилието от видео и снимков материал, състезателят от отбора гост първо бе оставен на терена във всички 94 минути, а в последствие не бе дори порицан и наказан за поведението си спрямо съперникови състезатели и публика.

 

У нас буди огромно недоумение решението на Делегата на мача, Съдийския наблюдател и Главния рефер, поведението на състезателя Луиш Да Силва Фернандо да бъде оставено извън протокола и доклада.

 

Цялостното мълчание около действията на състезателя на „ЦСКА-София“ са изключително обидни за нашия клуб и привърженици.

 

Нееднократно, комисии към БФС са се самосезирали в подобни случаи. Настояваме, това да бъде така и в посочения от нас конкретен момент.

 

Към настоящата си позиция прилагаме снимков и видео материал.

 

П.С.

Оставяме без коментар съдийството в двубоя. Вярваме, че от съдийската комисия и специалистите, които работят в нея и около нея, ще бъдат забелязани десетките брутални греши в ущърб на нашия клуб по време на въпросния двубой“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *