Всички новиниВтора лига

От Съдийската комисия осъдиха поведението на Вили Вуцов

От Съдийската комисия осъдиха поведението на Вили Вуцов, Football24.bg

От съдийската комисия към БФС реагираха остро на поведението на старши треньора на Янтра Габрово Велислав Вуцов. Ексцентричният треньор призова феновете да се саморазправят с габровеца Георги Йорданов, който отговаря за съдийските наряди във Втора футболна лига. Заради думите си Вуцов отнесе 2500 лева глоба вчера, а тази вечер – и порицание.

„Съдийската комисия към Българския футболен съюз осъжда остро поведението на старши треньора на ФК “Янтра” (Габрово) – г-н Велислав Вуцов. За нас е недопустимо официален представител на футболен клуб да подстрекава местната общественост към насилие спрямо когото и да било.
Г-н Георги Йорданов е дългогодишен съдия от ранглистата на ФИФА, а към днешна дата е уважаван международен съдийски наблюдател. Също така той е член на СК в последните 6 години, като в голяма част от този период е и зам.-председател на комисията и многократно е доказал своя безупречен професионализъм.
Припомняме, че мисията на футболната игра е да носи удоволствие и радост на хората, а не да води до физическо насилие.
Екипът на СК продължава да работи ежедневно за прогреса на българския футбол и няма да допусне каквито и да било опити за натиск или въздействие.
В заключение бихме искали да пожелаем успешен завършек на първенствата на всички нива в българския футбол!“, написаха от СК към БФС.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P