efbet Лига Всички новини Трета лига Югоизточната Трета лига

От Съединение за мача с ЦСКА-София: Приготвили сме 20 000 яйца, теле, две овце и 300 литра вино

Аматьорският Гигант Съединение за първи път в историята си ще играе 1/16-финална среща от Купата на България с отбор от челото на професионалната лига. Скромните момчета от 5-хилядното градче край Пловдив посрещат на 26 ноември ЦСКА-София. Цялото населено място се вълнува и е обхванато от опиянение, разкри “бТВ”.

В битката за футболната чест на някогашното село Голямо Конаре самоотвержено се включват местната ловна дружинка и групата за исторически възстановки. Те ще посрещнат червените с истинска канонада от черешови топчета и залпове на шишанета отпреди 150 години. Батарея от три черешови топчета чакат червените.

Местните фермери също са екзалтирани и готови на истинска саможертва. „Приготвили сме 20 000 яйца да раздадем на 5000 души – по четири яйца, колкото мислим, че ще участват. Да ги подкрепим с гласа да може да викат“, казва Генчо Чобанов. Асен Алов е готов да дари теле и 300 литра домашно вино. Петко Алов пък залага две овце.

Аматьорският клуб очаква рекордни финансови постъпления от продажбата на билети. Червените фенове са добре дошли.

Свързани новини

Феновете на ЦСКА-София сложиха край на бойкота: Завръщаме се!

ЦСКА-София взима още един до края на трансферния прозорец

Openchat.io: ЦСКА е най-великият футболен клуб в България

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P