Последни новини
От Царско село: Ако ни свиреха нормално, вече щяхме да сме в елита

Ако съдиите са свирили нормално на Царско село, тимът вече щял да е влязъл в елита – това е мнението на треньора на лидера във Втора лига Веселин Великов. Днес той ще изведе подопечните си в дербито в челото с третия Локомотив (София).

 

„Само ви припомням, че на мача с Монтана не ни дадоха чиста дузпа в 90-ата минута. След срещата гледах внимателно повторенията на положението. Не 100, а 1000-процентова дузпа си беше. Ако ни я бяха дали, вече можеше да сме 4 точки пред Ботев (Вр) и 5 пред Локо (Сф) и всякакви интрига щеше да е приключила“, каза пред „Меридиан Мач“ Великов. Той говори и конкретно за сблъсъка със столичните „железничари“.

 

„Разбира се, че очаквам да победим. Какво друго да очаквам? Ако успеем, мисля, че няма кой да ни спре по пътя към Първа лига. Ако не стане, няма да се правят никакви трагедии. Нашата цел, поставена от собственика, беше класиране в челната тройка и тя вече е изпълнена на 90%. Сега положението ни е такова, че сме задължени да гоним директна промоция с първо място. Локомотив (Сф) е добър отбор. Нормално е преди такъв мач има напрежение и при нас, и при тях. Но ние се готвим сериозно и се надявам момчетата ми да се справят. Всички са здрави и нямаме проблеми с травми“, добави спецът от Елена.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *