efbet ЛигаВодещи новиниВсички новини

От ЦСКА-София готвят рекордна селекция

От ЦСКА-София готвят рекордна селекция, Football24.bg

От ръководството на ЦСКА-София готвят рекордна селекция по време на лятната пауза. “Червените” са разкрили пред “Меридиан мач”, че плановете са отборът да се подсили солидно във всички линии и е напълно реалистично, ако новите попълнения достигнат 12-13.

Добрата новина за „червените“ фенове е, че новото ръководство на ЦСКА-София ще прави селекцията по доста по-различен начин от старото. Иначе казано – попълнения ще се взимат, след като получат одобрение от няколко позиции – скаутско звено, спортно-техническо ръководство и треньор, а не след еднолични решения, които просто се свеждат до знанието на наставника, а той просто трябва да ги приеме.

Само за сравнение, през последните 5 години ЦСКА-София е привлякъл цели 43-ма нови футболисти по време на летните пауза. Смело можем да кажем, че над 50 процента от тях се провалиха на „Армията“. Най-много нови пък е имало през лятото на 2019 година, когато са взети 11 играчи.

Към днешна дата може да се каже, че ЦСКА-София е уредил две нови попълнения. Става дума за играчите на Пирин Благоевград – Иван Тасев и Андрей Йорданов.

В същото време идеята на ръководството на „червените“ е през новия сезон да се дава много повече шанс на футболисти от школата. Говорим за шанс в официалните мачове, а не по време на контролите, както беше практиката през последните няколко сезона.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P