Последни новини
Панайотов: Първенството не остава на заден план за нас

Халфът на Левски Васил Па­найотов заяви, че тимът ще се хвърли здраво в неделното гостуване на Берое. Ако спече­лят, сините ще се върнат на третата позиция, която пра­ща на бараж за Лига Европа. Двубоят в Стара Загора е от 17:45 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт. Tой по­сочи, че тимът няма право на отпускане, след като елимини­ра ЦСКА на полуфиналите за купата.

 

„Първенството не остава на заден план за нас. Трябва да се върнем на третото място. След това ще мислим и за фи­нала за купата. Заслужено се класирахме за битката за тро­фея, направихме го по катего­ричен начин. И в първия мач, и в реванша стояхме по-добре на терена от нашия против­ник. Вкарахме повечето си по­ложения, пред нас се открива­ха много добри шансове. При такъв допинг – нашите фенове, щеше да е срамота да не продължим напред. И след чер­вения картон на Тиам не се съмнявахме, че ще елиминира­ме съперника. Бяхме изключи­телно уверени. Следвахме цел­та си и бяхме сигурни, че ще я постигнем.

 

Нашите фенове няма да ни оставят, ще напълнят ста­диона във финала. Но до този мач със Славия има доста време. Нека дойде, тогава ще се подготвим добре, за да го изиграем на ниво и да го спечелим. Не искам да говоря дали сме фаворити или не, а да си свършим работата и да вземем купата“, каза Панайо­тов.

 

Финалът срещу Славия е на 9 май от 19:30 часа на нацио­налния стадион „Васил Левски“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *