Последни новини
Паро: Беше нормално да се стигне до смяна

Най-успешният клубен тре­ньор у нас Аспарух Никодимов го­вори пред ‘Тема Спорт“ по по­вод рокадата на кормилото на ЦСКА.

 

„Когато имаше успехи от­борът, треньорът оставаше на заден план, а сега той го отнася. Но така е в тази професия. Най- важното нещо са резултатите. Събраха се много загуби в дерби­тата, ЦСКА изпусна всичко само за един месец и при тази ситуа­ция беше нормално да се стигне до смяна. Стамен Белчев напра­ви каквото можа, смятам, че ра­боти честно и почтено. Не мога да кажа лоша дума за него. Тряб­ва внимателно да се избира как­во решение ще се вземе след края на сезона, защото доколкото прочетох, Христо Янев ще води отбора само в оставащите 4 мача до завършека на първен­ството“, каза Паро.

 

„Според мен в ЦСКА малко прескочиха етапите. Побързаха да отговорят на очакванията на феновете, но се виждаше, че отборът още няма нужния по­тенциал. Трябва да се сглоби със­тав и тогава да се гони титла­та. А ние си набелязахме златен дубъл, всичко рухна и сезона го пишем провален“, добави Нико­димов.

 

 

Междувременно стана ясно, че от клуба вече преговарят с чужденец, който да застане начело на отбора от следващия сезон. Става дума за източноевропеец, който през този сезон бележи значителен възход в кариерата си. Пристигането на мистериозния специалист на „Армията” обаче изобщо не е сигурно, защото въпреки, че договорът му изтича в края на сезона, той ще получи предложение за нов от настоящия си клуб, а и не само.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *