efbet Лига Всички новини

Пелето: Ако бях останал в ЦСКА, щях да имам по-добра кариера

Легендата на Левски Станислав Ангелов направи интересен коментар и заяви, че е щял да направи по-добра кариерата в ЦСКА.

“Израснахме в среда, в която нямаш право да се съобразяваш с чуждото мнение – трябва да оцеляваш някакси. Като футболист винаги съм се оценявал като човек, който има работа на терена. Извън терена човек си преценява. На терена винаги съм бил топ професионалист, независимо за кой отбор съм играл. Дори когато съм играл за ЦСКА, съм се опитвал да победя Левски. Въпреки че на мен Левски ми е в сърцето. Фенски погледнато съм си от Левски, но когато съм играл в ЦСКА това въобще не ми е пречело да искам да победя Левски и да играя с цялото си сърце супер отговорно.
Нападки още има. Когато хората не разбират едно нещо, те го отъждествяват по някакъв начин, за да могат да го възприемат по-лесно. Ако аз сега съм спортен директор, защото бях за кратко, и на някое младо момче му изтича договорът, и ако аз не му го подновя, значи не го искам или не съм го оценил достатъчно добре. На мен никой не ми предложи договор. Всеки има семейство, гледа си семейството. Левски са ми предложили. Разбира се, че няма нищо лошо в това.

Свързани новини

Мъри: Ние сме платени служители, а феновете са хората, които ни плащат част от заплатата

Левски удари Ботев (Враца) в контрола

Левски с интерес към Мартин Моран от Етър

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P