Последни новини
Пената: Дано Капело не ни се е разсърдил

Треньор №1 на България за 20-и век Димитър Пенев ко­ментира пред Те­ма Спорт“ разгром­ния успех на ЦСКА над Дзянсу.

„Дано само Капе­ло не ни се е разсър­дил. Като треньор едва ли са го били така, съмнява ме и като играч да е губил с подобен резултат. Головете обаче нека да ги па­зим и за официалните мачове. Радващото е, че отборът тръгва добре в Испания, това означава, че е работил на ниво в Сандански. По отношение по­бедата над китайците – някои хора ще се изсмеят на съперни­ка. Но в никакъв случай не бива да ги подценяваме. Дзянсу е един от най-богатите клубове в страната, а вече 10 години китайците опитват да пра­вят добър футбол с класни чуж­денци. Не бива да се омалова­жава победата на ЦСКА. Радо­стно е, че с голове се включиха и част от младите ни футболисти, а и титуляри­те очевидно се чувстват много доб­ре“, каза Пенев.

„Сега със Спартак Москва и Динамо Ки­ев ще ни е по-труд­но, това са доста се­риозни отбори. Ще е интересно да премерим сили, те ще пока­жат на какво ниво сме“, добави Пенев.

„По организацията на 70-годишния юбилей на ЦСКА се ра­боти много усилено. Ще се по­лучи невероятен празник. Важ­но е обаче и как ще завършат дербитата с Левски и Лудого­рец, резултатите от тях мо­же до известна степен да пов­лияят на тържествата“, ко­ментира още Пената.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *