27/05/2024
efbet ЛигаВодещи новиниВсички новини

Пирин: Ще пуснем жалба до БФС заради случилото се на “Герена”

Пирин: Ще пуснем жалба до БФС заради случилото се на “Герена”, Football24.bg

Управителят на Пирин Атанас Дафинов заяви пред „Тема Спорт“, че от клуба са се осведомили за гафа, който допусна Левски, записвайки 10 смени в мача срещу орлетата. И днес ще пратят своето становище на БФС и компетентните комисии, които да се произнесат по случая.

„Още в понеделник ще предприемем нужните действия. Има си член и алинея от правилника, които са нарушени. Ние ще искаме обяснение от компетентните органи защо са го допуснали. И ако се докаже, че е така (б.а. – че смените наистина са били десет), ще настояваме да кажат какво следва. Ние ще си търсим правата до последно“, категоричен бе Дафинов.

Очаква се днес или най-късно утре БФС също да излезе със становище за случилото се. Със сигурност ще има санкционирани, но надали ще се стигне до това сините да паднат служебно – казусът не е уреден точено в наредбите на централата.

„За съжаление не успяхме да вземем точка от Левски. Но като правиш отбор в движение, е така. Ще ни е много трудно. Такава ни е съдбата – лесното никога не е било за нас. Дано обаче да започнем да печелим“, допълни шефът на орлетата.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P