Последни новини
Погба: Съдят ме по различен начин

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед – Пол Погба смята, че критиците го съдят по различен начин от останалите футболисти на неговия пост. Според французина прекалено голям е фокусът върху това дали той е вкарал или подал за гол, а малко внимание се обръща на нивото на цялостното му представяне в мачовете.

 

„Смешно е, защото не ме съдите като полузащитник. Съдите ме по асистенции и голове и това е истината. Мога да направя страхотен мач, но ако не вкарам или не подам за гол ще се каже, че съм играл нормално или нещо такова. Ако някой друг го направи, е различно. Те може би ще бъдат определени за играч на мача.

 

Мисля, че ме съдят по различен начин, но това е добре. Това ме кара да се подобрявам. Това е предизвикателство за мен и го приемам по добър начин. Ще се опитвам да вкарвам и да правя асистенции и това е. Все още искам да си върша работата като халф.

 

Ако мога да помогна на отбора в атака или защита и мога да направя разликата, ще го направя. Ако мога да вкарам или да подам, още по-добре”, заяви Погба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *