Последни новини
По 5 бона на калпак в ЦСКА при успех над Левски

Футболистите на ЦСКА от­ново ще играят в дерби мач за премии в размер на близо 5000 лева на човек, разбра „Тема Спорт“. Бонусът за успех над Левски и Лудогорец е 3000 дола­ра, или малко над 4700 лева. Стимулът е чувствително за­вишен спрямо обичайния при победи в елита и турнира за ку­пата.

 

През този сезон армейците на два пъти си заработиха бонуси по 3000 долара, но не и в двубой с Левски. Солидните пре­мии дойдоха от успехите с 2:1 над Лудогорец за първенство – през ноември в Разград, и на 1/4- финал за Купата на България през декември на „Армията“. Вечното дерби през есента завърши 2:2. През миналия сезон футболистите на ЦСКА пак взе­ха солидна премия на два пъти – след гръмките успехи с по 3:0 над Левски през април и май. Ако червените напуснат ка­то победители националния стадион „Васил Левски“ в неделя, бонусът отново ще е в същите размери.

 

От фенклуба на червените „Сектор Г” пък излязоха с призив преди вечното дерби на 18 март:

 

„Навлизаме в горещата седмица преди дербито с донос­ниците. Както вече сте забеля­зали, пропагандната машина за­работи на 100%, бълвайки на конвейер фалшиви новини, целейки да вкара напрежение в отбора и в нас.

Както винаги, нискоинтелигентните демагози не са си нап­равили добре сметката и ние ще им отговорим, както го пра­вим всеки път – с действия как­то на терена, така и на трибу­ните. Очакваме от всеки един от вас пълна мобилизация. Неде­ля в 13:00 часа. Нашата крепост ще се тресе… Защото няма кой да спре обединен „Сектор Г”!”, написаха привържениците.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *