Последни новини
Пълнят „Армията“ за мача в Дания

Ръководството на ЦСКА е подготвило поредната приятна изненада за феновете за реванша с Копенхаген. За срещата от третия квалификационен кръг на Лига Европа, който ще се играе утре от 19,30 часа българска време в Копенхаген, на стадион „Българска армия“ ще бъде поставена огромна видеостена. Тя ще бъде с размери 6 на 3 метра и ще позволи на много „червени“ привърженици да се съберат на любимото си място -„Българска армия“, и да подсрепят с пълно гърло отбора. Видеостената ще бъде монтирана на пистата пред централната трибуна. Така всеки фен на ЦСКА ще може да заема безплатно място в Сектор А и да се наслади на играта на отбора. От клуба съобщават, че на „Армията“ ще бъдат продавани храни и напитки.

 

По този начин от ЦСКА се надяват да сплотят още повече публиката, която прави невероятно атмосфера по време на домакинските мачове в Лига Европа. „Червените“ са убедини, че Сектор А ще се напълни и на реванша с Копенхаген, което би било уникално, при положение, че самата среща ще се играе на 2000 километра от София.

 

Междувременно от клуба очакват да имат сериозна подкрепа и на трибуните на стадион „Талия Паркен“ в Копенхаген. След тежки преговори с ръководството на Копенхаген от ЦСКА издействаха домакините да продават билети да гостуващата агитка и в деня на мача, което не е практика в Дания. За „червените“ привърженици е осигурен специален сектор зад една от двете врати, който е с капацитет 700 зрители. Има един заявен чартър, с който фенове ще пътуват до датската столица, но се очаква да подкрепят отбора и много българи, които живеят и работят в скандинавските страни. Билетите са на стойност 175 датски крони или 23,5 евро, но ще се продават само в местната валута или ще могат да бъдат закупени с кредитна карта.)

 

ЦСКА вече смая 1 Австрия,1 след като заведе повече от 1200 фенове на стадиона на Адмира Вакер.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *