Водещи новини Всички новини Футбол Свят

Първата учителка на Меси: Искам да го видя и прегърна преди да умра

Първата учителка на Меси се казва Моника Домина. Първите години на суперзвездата на Аржентина са минали под грижите на г-жа Мони в Росарио.

Точно преди финала на Световното тя написа емоционално писмо към бившия си ученик.

Благодаря ти, че ми позволи да почувствам тази гордост, да бъда част от живота ти. Благодаря ти, че ни даряваш с изключително щастие в тези трудни времена.

Да те видя щастлив, ме прави щастлива. Харесва ми, че можеш да изразяваш чувствата си. Да те видя щастлив е моето щастие. Благодаря на Бог, че бях твой учител. Искам само да те прегърна, преди да умра. Успех! Обичам те!”

“Разхождах се из неговия квартал в Росарио, който е целият в светлосиньо и бяло. Поисках да се срещна с него и си казах: „Ще му напиша малко писмо и дано стигне до него.“ Искам да го видя, за да го прегърна, преди да умра. Имам един братовчед, който винаги ми се обажда, когато Лео е в Росарио, и ме пита дали искам да го видя. Винаги съм се чувствала неудобно, но сега, ако дойде тук, ще отида при него и се надявам да ме поздрави, за да мога да го прегърна”, обясни първата учителка на Меси в ефира на  Súper Deportivo Radio de Villa Trinidad.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P