Последни новини
Първите думи на сър Алекс след идването му в съзнание: Какво направиха Донкастър?

Легендата на Манчестър Юнайтед и световния футбол сър Алекс Фъргюсън е болница от няколко дни след като през уикенда претърпя мозъчна операция. Той припадна в своя дом в Чешир преди да бъде откаран по спешност в болницата, където да му бъде направена живото спасяваща интервенция. Причината за влошеното здравословно състояние на Фърги е мозъчен кръвоизлив.

 

Добрите новини са, че от вчера шотландецът е вече в съзнание и е контактен. Източници на “Sun” веднага публикуваха информация с първите думи на сър Алекс след идването му в съзнание. Според изданието той е попитал:

 

„Какво направиха Донкастър?”.

 

Донкастър е отборът, който неговия син Дарън ръководи. Самият Дарън Фъргюсън пропусна последния мач на своя отбор за сезона в събота, за да бъде до своя баща в болницата.

 

Сър Алекс дори се е пошегувал, че иска да присъства на финала на Шампионска Лига в Киев, признавайки, че няма да може да гледа финала за ФА Къп с участието на любимия му Манчестър Юнайтед след 2 седмици:

 

„Да, финала за Купата отпада, но какво ще кажете за Киев?”, заявил шеговито Фъргюсън на роднините си.

 

Въпреки че по първоначална информация операцията е преминала добре, периодът за възстановяване от подобна интервенция е доста дълъг и бавен. Сър Алекс няма да може да гледа футбол на живо още известно време, за да успее да се възстанови напълно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *