Последни новини
Първите думи на сър Алекс след идването му в съзнание: Какво направиха Донкастър?

Легендата на Манчестър Юнайтед и световния футбол сър Алекс Фъргюсън е болница от няколко дни след като през уикенда претърпя мозъчна операция. Той припадна в своя дом в Чешир преди да бъде откаран по спешност в болницата, където да му бъде направена живото спасяваща интервенция. Причината за влошеното здравословно състояние на Фърги е мозъчен кръвоизлив.

 

Добрите новини са, че от вчера шотландецът е вече в съзнание и е контактен. Източници на “Sun” веднага публикуваха информация с първите думи на сър Алекс след идването му в съзнание. Според изданието той е попитал:

 

„Какво направиха Донкастър?”.

 

Донкастър е отборът, който неговия син Дарън ръководи. Самият Дарън Фъргюсън пропусна последния мач на своя отбор за сезона в събота, за да бъде до своя баща в болницата.

 

Сър Алекс дори се е пошегувал, че иска да присъства на финала на Шампионска Лига в Киев, признавайки, че няма да може да гледа финала за ФА Къп с участието на любимия му Манчестър Юнайтед след 2 седмици:

 

„Да, финала за Купата отпада, но какво ще кажете за Киев?”, заявил шеговито Фъргюсън на роднините си.

 

Въпреки че по първоначална информация операцията е преминала добре, периодът за възстановяване от подобна интервенция е доста дълъг и бавен. Сър Алекс няма да може да гледа футбол на живо още известно време, за да успее да се възстанови напълно.

%d блогъра харесват това: