efbet Лига Водещи новини Всички новини

Разкриха кой е платил лагера на Левски в Дубай

levski-joy

Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков разкри кой е платил лагера на “сините” в Дубай. Той назова името на две компании – едната е дала пари под формата на реклама, а другата е платила за ТВ права.

“Ще ви кажа всичко за лагера в Дубай. Това мястото има най-добри условия за футбол. Не можем да си позволим скъпи трансфери, но трябваше да направим една скъпа подготовка. Вярвам, че не е късно Левски да се върна към победите и да докажем, че решението ни е било правилно. Как беше финансиран? Бюджетът на Левски не е ощетен. Ние трябва да се гордеем, че направихме такъв лагер. Големи компании помогнаха, но не е дарение, а чрез реклама. Най-големият публичен холдинг в България “Еврохолд”, и чрез своите дъщерни компании “Евроинс” и “Електрохолд”, искаха да рекламират своя бизнес. Другият спонсор е от голямото семейство на Юнайтед. Там става дума за спонсорство и ТВ права – “Нова броудкастинг груп”. Толкова за лагера”, каза Ивков.

Свързани новини

Вдигнали със 100% парите на асистентите на Мъри

Брьондби още следи изявите на Кордоба

Сериозна почивка в Левски

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P