Последни новини
Райнов: По-добри сме и от Ботев и от Левски

Капитанът на Берое Мартин Райнов бе катего­ричен, че заралии са по-доб­ри и от Левски, и от Ботев Пловдив и че в момента за­служено са на трето място.

 

„Очаквам да победим и Ботев Пловдив. Те и Левски се явяват като основните ни конкуренти. Очаквам да дойде доста публика в събо­та, да стане добър мач, да зарадваме хората и да спечелим нови три точки. Битката е оспорвана. И трите отбора са добри, но ние сме най-добрите“, кате­горичен бе халфът на зеле­но-белите пред клубната телевизия.

 

 

Той заяви, че сравнител­но ранният първи гол е по­могнал много при успеха над верея с 3:0 в последния кръг. „Ранният гол винаги е добре. Така успяваме да контроли­раме двубоя“, добави националът.

 

В същото време стана яс­но, че старши треньорът Александър Томаш отново ще заложи на Марко Адамо­вия за партньор на Райнов в средата на терена. Както е известно, Карлос Охене е контузен и ще пропусне и двубоя с Ботев. Томаш е останал доволен от включ­ването на Адамовия в град­ското дерби с Верея и ще му се довери и за Битката за Тракия.

На пейката обаче отно­во ще остане защитникът Иван Бандаловски. Срещу верейци той се завърна в гру­пата, но карето в ариергарда отново няма да претърпи промени. Двойка централни защитници ще са Иван Иванов и Камен Хаджи­ев. Милен Желев ще е десен бек, а Леони – ляв. Очаква се Александър Томаш да заложи на същите 11, които поб­едиха Верея с 3:0 преди сед­мица.

 

На утрешния сблъсък под Аязмото се очаква сериозно мениджърско присъствие. Ще има агенти от Полша, Русия, Турция и Италия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *