Последни новини
Ранената полицайка може да изгуби зрението си

Ранената по време на мача ЦСКА – Левски полицайка може да загуби зрението си. Както е известно, тя пострада, след като до нея гръмна бомбичка, която бе хвърлена от фенове на „сините“ от сектор „Б“.

„Не мога да ви кажа точно какво е състоянието на колежката. Информирам се по телефона. Извършена е една операция, но има много стъкла по лицето, както и в окото ѝ. Има опасност за окото“, заяви пред журналистите заместник директорът на СДВР Антон Златанов.

„От камерите имаме описание на външния вид на извършителя. Всички, които отговарят на това описание, са отведени за разпити в районното управление. Работим по горещи следи и веднага опитваме да установим всички лица, които отговарят на описанието като дрехи и външен вид. Разговаряхме с тарторите от агитката на Левски, те се разграничават от това поведение. Уж ще съдействат. Но ние разчитаме на себе си да открием извършителя. Ще действаме възможно най-трудно. До момента задържахме няколко десетки лица, които отговарят на описанието. Започваме да филтрираме. Не знам на какво се дължи тази с нищо непредизвикана агресия на това лице“, добави още Златанов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *