Всички новини

Регистрирай се в BetMarket и участвай в игра за 50 000 лева

Регистрирайте се в най-новия букмейкър с онлайн лиценз в България BetMarket и се възпозлвайте от уникалната възможност да се включите в игра с награда за 50 000 лева кеш.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ОТ ТУК!

Наградният фонд ще се разпредели между всички регистрирани играчи чрез тегленето на томбола. Уникалното е, спечелилият играч има право на избор как да ползва печалбата. Ако пожелае може да изтегли парите си от сметката, без да е необходимо изпълняването на допълнителни условия, като разиграване на сумата или други.Разбира се, наградата може да се използва и за залози на сайта.

BetMarket обещава да предложи на своите потребители с атрактивни бонуси и игри, невиждани до мометна на българския пазар.

Стъпки за Регистрация:

Влез в сайта –> БУТОН “Регистрация” в горния десен ъгъл –> СЪЗДАВАНЕ НА АКАУНТ –> АКТИВАЦИЯ на сметка –> ВЕРИФИКАЦИЯ –> ИГРАЙ и ПЕЧЕЛИ

За да имате по-голям шанс за победа можете да се възползвате от няколко допълнителни стъпки, които ви гарантират повече участия в томболата. Самата регистрация в сайта ви дава 10 точки. Допълнителни точки ще ви бъдат присъдени и за:

Депозит – 10 точки

Верификация – 10 точки

Персонален бонус – 10 точки

Бонус за изпълнение на всички стъпки – 100 точки

Тегленето на победителите ще се състои в Ютуб канала „Точно с Влади“ на 29 декември, където ще бъдат изтеглени всички печеливши.

Сумите са разпределени както следва:

1x 5000 лева

1x 3000 лева

1x 2000 лева

25x 200 лева

100x 100 лева

300x 50 лева

500x 20 лева

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P