Последни новини
Ренан мечтае за групите на Шампионска Лига

Бразилският Вратар на Лудогорец Ренан дос Сантос зая­ви пред медиите в родината си, че мечтае да пази 6 групи­те на Шампионската лига. В момента, седем кръга преди края на шампионата, разград- чани Водят с 6 точки пред Втория ЦСКА. Той се върна и към представянето в Лига Ев­ропа.

 

 

„Сега първенството е по-балансирано спрямо миналия се­зон. Показахме се добре и на го­лямата витрина – Европа. Из­правихме се срещу водещи от­бори в страните си – Хофенхайм, Милан. Направихме силни мачове в групите на Лига Евро­па. Трябва да имаме същата Вя­ра и да продължим да рабо­тим. Нашата цел е седмата поредна титла. Тогава може да мислим за групите на Шам­пионската лига. Но това тряб­ва да стане стъпка по стъпка. Винаги съм мечтаел да играя в групите на Шампионската ли­га. През миналия сезон не успяхме, но сега се подготвяме да направим нещо различно. Но ни чакат още важни мачове в шампионата“, коментира Ре­нан пред lance.com.br.

 

„Когато пристигнах в Бълга­рия, Вярвах, че целият процес на адаптация ще бъде по-тру­ден. Но за щастие всичко вър­веше много добре. Клубът ми помогна, получих всичко необходимо, за да се чувствам като у дома. Включително и преводач. С течение на време­то нещата започнаха да се случват. И днес заедно със се­мейството ми се чувстваме наистина като у дома си. Аз винаги ще бъда благодарен на Лудогорец. Това беше фунда­ментално, за да мога да се раз­вивам. Слава Богу никога досе­га не съм имал проблем на расова основа. Напротив, бях при­ет много добре, особено от местните хора“, добавя бив­шият страж на Авай и Ботафого.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *