efbet ЛигаВсички новини

Решителна среща за бъдещето на Пирин днес

Мениджърската агенция CRD Sport, която е представлявана от агента на бившия нападател на ЦСКА-София Жорди Кайседо – Ернан Банято, ще проведе решаваща среща за бъдещето на Пирин с кмета на Благоевград Илко Стоянов днес. Това бе потвърдено от президента на „орлетата“ Станислав Манолев пред „Мач Телеграф“. На нея ще стане ясно дали американската компания ще поеме издръжката на клуба.

Банято е изразил готовност фирмата да вложи сериозна сума, за да поеме издържането на един от традиционните футболни клубове в България. Той вече проведе среща с общинските съветници на Благоевград и с кмета на града. На нея са били още президентът на Пирин Манолев, техническият директор Петър Занев, новоизбраният изпълнителен директор Кирил Стойков-Зози и членът на борда на директорите Станко Йовчев, които обаче още не са вписани в Търговския регистър, както и управителят на ОФК „Пирин“ Атанас Дафинов.

От американската мениджърска агенция CRD Sport са депозирали в Общината писмено намеренията си към клуба. Целта била в затворен формат да се коментират намеренията на евентуалните инвеститори и очакванията от тяхна страна, както и гаранциите както за тях, така и за клуба.

В началото на седмицата Банято и трима представители на американската мениджърска агенция CRD Sport имаха и среща с кмета на Благоевград Илко Стоянов.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P