Последни новини
Ривалдиньо обеща на феновете да стане по-добър

Централният нападател на Левски Ривалдиньо не е дово­лен от първите си мачове ка­то играч на Левски. Той започ­на като титуляр в последни­те 2 срещи на сините. 22-годишният таран престоя 64 минути на терена при госту­ването на Черно море (3:2). В този мач той остана в сянка­та на сънародника си Паулиньо и Антонио Вутов. Малко изне­надващо синът на бразилската легенда Ривалдо бе в старто­вата единайсеторка и срещу Етър. На „Герена“ обаче той бе незабележим и напусна играта в 58-ата минута. Бразилецът обаче обеща, че това ще се промени.

 

„Вчера (б.р. – в неделя) не по­стигнахме резултата, който всички очаквахме. Но за мен бе­ше удоволствие да ви видя на нашия стадион. Имам цяла сед­мица, за да подобря кондиция- та си и да показвам повече“, на­писа в профила си в една от со­циалните мрежи Ривалдиньо.

 

Бразилецът въобще не по­падаше в групата на Левски за първите 3 пролетни кръга. Причината бе, че е изоста­нал с подготовката. С оглед на показаното сре­щу Черно море и Етър едва ли той ще започне срещу ЦСКА.

 

 

„Тема Спорт“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *