27/05/2024
Всички новиниТрета лигаЮгоизточната Трета лига

Родопа зарадва децата от Центъра за настаняване от семеен тип в Смолян

Родопа зарадва децата от Центъра за настаняване от семеен тип в Смолян, Football24.bg

Днес, на първия учебен ден, децата от Центъра за настаняване от семеен тип в гр. Смолян, кв. „Каптажа“, получиха подаръци по повод 15-ти септември, закупени със средствата от обявената благотворителна акция на ФК “Родопа”. Със събраните 880 лв. от дарения на футболисти, фенове и граждани бяха закупени раници, анцузи, тениски, къси панталони, учебни пособия и лакомства за всички 5 момчета и 1 момиче, на възраст 1-7 клас, настанени в центъра. Вицепрезидент на клуба Валентин Кюлхански, треньора  Кириякос Георгиу заедно с футболисти от ФК “Родопа” поднесоха подаръците на децата и им пожелаха спорна и успешна учебна година.


Целият отбор изказва благодарности на всички граждани, включили се в инициативата, на управителите на търговските обекти, които подпомогнаха с отстъпки при закупуване, както и на кмета Николай Мелемов и зам.-кметовете – Марин Захариев и инж. Мариана Цекова за личните средства, с които подкрепиха каузата, както и за организационната и логистична подкрепа.
От своя страна децата и ръководители на децата от Центъра за настаняване от семеен тип благодариха за жеста и пожелаха успехи на отбора. 

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P