Последни новини
Роси върти състава за сблъсъка с Лудогорец

Въпреки успеха с 2:0 над ЦСКА в първи полуфинал за Ку­пата на България Делио Роси не дaдe почивка на отбора. При­чината е, че сините са в теж­ка серия от мачове. Утре те приемат Лудогорец на „Гере­на”. Двубоят е от 20:00 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт. Срещата е мно­го важна и за двата отбора – разградчани искат да запазят аванса си от шест точки пред ЦСКА. Сините пък в момента са четвърти – място, което не гарантира дори участие в ба­раж за Лига Европа. След сблъсъка с орлите на Левски му предстои двубой срещу ЦСКА в сряда, 18 април. На 25-и пък е реваншът с армейците за ку­пата.

 

 

За да запази състава си свеж за всичките срещи, Роси отно­во ще прибегне до Въртележка на играчи. Той не се плаши да заменя понякога по половин отбор за дадена среща спрямо предходната. Същото важи и за схемата – така бе срещу ЦСКА онзи ден.

 

Очаква се шанс за изява по единия фланг на атаката сре­щу разградчани да получи Жерсон Кабрал. Възможно е да за­почне и Прохазка, който бе ре­зерва срещу армейците. В сре­дата на терена пред Роси не липсват опции – може да зало­жи на Васил Панайотов и/или Жорди Гомес, въпреки че са на получаването на един картон от наказание. В нападение своя момент чака Станислав Ко­стов. През пролетта итали­анецът не пипа само трима от бранителите – Давид Яблонски, Холмар Ейолфсон и Ми­лош Цветкович.

 

Добрата новина за итали­анеца е, че няма играчи с трав­ми от двубоя с армейците. Ед­ва ли в групата за утрешния мач с разградчани ще попад­нат Ривалдиньо и Аймен Белаид, които лекуват контузии.

 

Тема Спорт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *