Последни новини
Роси пробва тактиката за финала срещу Своге

Левски отигра част от так­тиката за финала за Купата на България срещу Слабия. Битка­та за трофея е на 9 май, сряда, от 19:30 часа на националния стадион. Вчера Делио Роси отработи някои елементи в секретна контрола на Терена“ срещу аматьорски тим. Лев­ски разби с 8:1 четвъртодивизионния Спортист Своге. Този отбор е лидер в А Областна група София-Запад.

5 от головете срещу скром­ния съперник реализира мла­дият нападател Станислав Иванов. По един път точни бяха Антонио Вутов, Роман Прохазка и Паулиньо.

 

 

Делио Роси предпочита да прави спаринги срещу по-мал­ки отбори. Италианецът на­рича тези контроли „трени­ровки“. По време на зимната пауза Левски игра срещу малтийци и второразредни ав­стрийци.

 

Ходът на италианския спе­циалист е малко изненадващ от гледна точка на това, че на сините утре им предстои шампионатен двубой срещу Ботев Пловдив. Със сигурност обаче Роси ще съхрани част от титулярите си за битка­та със Славия. Той ще даде по­чивка и на играчи, които ви­сят с картони. Интересно ще е как ще ротира халфовете, защото Панайотов, Гомес и Тиам ще изгорят за купата, ако получат официално преду­преждение.

 

В последните седмици сини­те влязоха в силна форма. След като наредиха 6 мача за пър­венство без победа (включи­телно 4 поредни загуби), сини­те успяха да елиминират ЦСКА за купата, а в последния кръг разбиха с 4:0 Берое в Ста­ра Загора. Отборът пък най- често залагаше на схема 4-1-4­1, като Обертан и Паулиньо действаха по крилата.

 

Контролата срещу Спор­тист Своге бе изгледана от треньори, които карат курсо­ве за Лиценз А.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *