Всички новини Футбол Свят

Селекционерът на Мароко: Наречете ме луд, но искам да спечелим Световното първенство!

Селекционерът на националния отбор на Мароко по футбол Уалид Реграги коментира предстоящия 1/2-финал на своя тим срещу Франция.

“Ще играем срещу действащия шампион, срещу големи футболисти и най-добрия селеционер в света. Вярваме, че можем да се класираме за финала и защо не да спечелим титлата. Не сме уморени, държа да е ясно, ще тичаме много.”

“Имаме отлични лекари и се възстановихме добре. Няма нито един футболист извън състава, но и никой не е сигурен за поста си. Ще заложим на най-добрия отбор”, обеща специалистът.

“Сменихме манталитета на целия африкански контитент. Не сме тук по случайност. Уверени сме, извървяхме най-сложния път. Елиминирахте ни много пъти, а още сме тук. Ще се борим да продължим напред заради африканските страни, заради арабския свят”, заяви Реграги.

“Хакими познава много добре Мбапе. Няма да правим нищо специално, защото Франция не е само Гризман, Дембеле и Мбапе.”

“Ключът към победата е да играем като колектив, да дадем всичко и да действаме заедно. Отборният дух е най-важният за мен”, смята той.

“Най-добрият отбор в лицето на Бразилия вече си тръгна. Всичко може да се случи, искаме да качим Африка на най-високото стъпало. Няма умора, може и да сме луди. Но не можеш да усещаш умора, когато се играе полуфинал на Световно първенство.”

“Знаем, че европейците критикуват играта ни. Но ние трябва да печелим заради Африка, заради страните, които се развиват. Нямаме само един стил.”

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P