27/05/2024
efbet ЛигаВодещи новиниВсички новини

Сираков: Левски не дължи главница и лихви на НАП

nasko-kostov-sirakov

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков заяви, че клубът е платил главницата на задължението към НАП и вече не понася наказателни лихви. Това се случи на специален брифинг.

В началото на брифинга босът на “сините” обяви, че Левски е изплатил цялата главница към дълга към НАП и вече не текат лихви. Освен това са разплатени други задължения, като погасените суми общо са около 13 милиона лева.

“ПФК Левски е платил главница 6 342 000 лева към НАП. В момента за пръв път Левски не дължи нито една стотинка главница, която да носи лихви. Миналата година по това време ни се трупаха много – 2500 лева на ден. Текущи задължения през тази една година са платени 4 004 000 и 2 500 000 милиона са платени към дистрибуртори и доставчици. Общо 13 милиона лева. Затова нашата скамейка е къса и играем с 13-14 човека. Първостепенната задача, която си бяхме поставили се справихме блестящо”.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P