Последни новини
Скандал! Царско село гони феновете от стадиона

Шефът на Царско село Стойне Манолов обяви брутални цени за феновете на Локо (Сф), които искат да гледат завързания мач от Втора лига между двата отбора в понеделник. Феновете на „червено-черните“ трябва да се бръкнат по 20 лева, при положение че обичайните цени за ловечето стадиони от второто ниво на футбола ни са шест-седем пъти по-ниски. На някои от двубоите дори има свободен вход. Ходът на Селото гони допълнително феновете от стадионите, въпреки че посещаемостта все повече намалява.

 

Решението за цените предизвика е привържениците на „червено-черните“ да излязат с декларация.

 

„В понеделник, 7 май 2018 г. предстои двубой между Царско село и Локомотив. От резултата в него до голяма стелен зависи кой отбор ще играв в Първа лига от следващия сезон. Очевидно с цел по-малко привърженици на Локомотив да присъстват на двубоя бе обявена цена от 20 лв. за вход и квота от 80 билета?!? Билетите на практика важат само за гостите, домакините влизат с покани или биват допускани да влязат от охраната. За справка дори в Първа лига лига билета е около 7 лв. Господин Манолов, спомняте ли си какво ви е дал Локомотив (Стойне Манолов – юноша съм на Локомотив и съм привързан към него – 2017-05-12)?“, се казва в декларацията.

 

Изпълнителният директор Бойчо Величков също коментира случая: „Да, не е коректно от тяхна страна, но са домакини и имат право да определят бройката. Това е мач, който решава доста неща. Отиваме и играем за трите точки. Друго щеше да е с повече фенове, поне над 200 наши привърженици щяха да ни подкрепят.

 

„Меридиан мач“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *