Последни новини
Славия договори 20-годишен сърбин от ЦСКА Москва

Славия договори центра­лен защитник от ЦСКА Мос­ква, разбра „Тема Спорт“. То­ва е 20-годишният сърбин Александър Станиславлиевич. Той има и руски паспорт. В момента е част от втория отбор на московските армей­ци. Висок е 194 см. Роден е на 27 януари 1998 година в Лесковац (Сърбия). Договорът му изтича това лято и той ще дойде като свободен агент. Част е от школата на ЦСКА Москва от 2015-а, като има мачове за тима в младежка­та Шампионска лига през 2016-а. Има няколко срещи за юношеския национален отбор на Сърбия до 17 и до 18 годи­ни. По времето на Александър Тарханов в Славия пак имаше млади играчи от Русия. Сердер Сердеров също бе минал през школата на ЦСКА Мос­ква.

 

Както е известно, старши треньорът на белите Златомир Загорчич иска на всяка це­на да подсили тима си с цен­трален защитник за участие­то в Лига Европа. Босът на столични Венцеслав Стефа­нов пък обяви наскоро, че до десетина дни е възможна про­дажба на Андреа Христов. Заги търси и краен защитник. В момента разполага само със Сашо Александров и Димитър Буров. По време на пролет­ния дял се наложи преквалифи­цирането на халфовете Шоколаров и Стефен Велев, след като кениецът Омар Абуд бе изгонен.

 

 

Вчера пък медиите в Бел­гия обявиха, че той е близо до договор с местния Сент Трюйден. Очаква се контрактът да е за 3 години. Той бе осво­боден от „Овча купел“ заради системно нарушаване на дис­циплината в съблекалнята.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *