Последни новини
Специални прогнози на нашите приятели от TipsterBuddy

Здравейте football24.bg започва партньорство с един от най-добрите сайтове за прогнози https://www.tipsterbuddy.com/ ! 

 

Ежедневно ще ви запознаваме с предложенията на едни от най-доказалите се специалисти в областта на прогнозите и се надяваме заедно да печелим!

 

Вижте страхотната статистика на типстърите за последния месец от ТУК! 

 

Всеки ден можете да видите и безплатната прогноза от ТУК! 

 

 

СТАТИСТИКА: 

 

Юли: GOLD: Възвръщаемост 124,32% ; спечелени единици 29,18

Юли: SILVER: Възрвъщаемост 107,48% ; спечелени единици 12,18

Юли: BRONZE: Възвръщаемост 118,21% ; спечелени единици 22.9

 

ЕТО И ПРЕДЛОЖЕНИЯТА ЗА КРЪГА В ПЪРВА ЛИГА

 

10.08.2018 (петък)

 

Етър – Черно море

 

Доста солидни пазарни движения тук, които определено изпълват предложената опция за евентуална победа (и дори двоен шанс) в полза на гостите с изключителна стойност. Стартовите позиции на повечето пазари за знак 2 преди дни започнаха от нива около 2.00, а сега в деня на мача надминават 2,50. Абсолютно ясно е, че Черно море е по-класният отбор като отделни изпълнители и след домакинското поражение 1:5 от Септември ще следва реакция, предвид манталитета на варненското ръководство. Черно море привлече Васил Панайотов, чието присъствие ще внесе както агресия и конкуренция в средата на терена така и ще засили осторожността и мотивацията в останалите играчи. Етър играе пестеливо (и трете мача на отбора до момента завършиха с опцията – двата отбора да вкарат гол – НЕ), като победи само изключително колебливия и загадъчен от към ниво на класата към този момент Верея, като и днес в опит да надхитри по-балансирания, добре организиран и класен Черно море ще има проблеми. Според нашия екип тук имаме една отлична скрита „златна мина“ за деня.

 

Прогноза: Черно море или равенство няма залог

 

Среден коефициент: 1.80

 

11.08.2018 събота

 

Дунав Русе – Левски София

 

Левски е поне с класа или дири повече над този съперник и в колкото и преходен период да се намира ще спечели този мач, нашият екип може да твърди това с отговорна доза сигурност. Все пак говорим за гранд добре ориентиран в родната действителност. Домакините са отбор с изключителни проблеми в защита, и ако в нея като константно присъствие може да се определни само дошлия от Берое Георги Динков, то всички други изпълнители често биват ротирани, което води до наличието на средно по 2 гола на мач в мрежата на дунавци до този момент. Левски спечели с класа и без особен стил (няма и как да има такъв, защото треньорската рокада беше твърде скоро) срещу Ботев във Враца като и тук вероятно ситуацията ще бъде сходна. Много положения за гостите, класата следва да натежи, а Дунав, макар и у дома трудно ще достига до възможности. Млад треньор като Орачев трудно може да бъде полезен на отбор като Дунав и то точно сега, но обстоятелствата са такива. Стойността се крие в победа за сините от София с повече от гол, но и успех с един е възможен. Левски спечели последните три мача тук с 1, 2 и 4:0 гола.

 

Прогноза: победа за Левски при -0.75 гола (ази.хендикап)

 

Среден коефициент: 2.00

 

12.08.2018 (неделя)

 

ЦСКА София – Славия София

 

След поражението от ФК Копенхаген още тук в София с 1:2 на всички в лагера на ЦСКА е ясно, че акцентът то тук до края на сезона ще бъде поредният опит да бъде „бутнат“ Лудогорец от първото място. Реваншът с датчаните ще е двубой за придобиване на рутина и опит да се достигне до престижен резултат. ЦСКА ще започне освежен тук от към стартов състав като Малинов, Бодуров и може би на вратата Стипица ще са новите лица, а Жоржиньо ще е алтернативата на Джеси на един от двата фланга, това е почти 50% нов стартов състав. Славия както винаги е мистерия от гледна точна на постоянство и стил, но едно е константното в играта на белите и това е, че те се опитват да препънат всеки от грандовете. Освен това под ръководството на Загорчич, макар и с млади играчи показват завидна организация в защита и стремеж за острота в контрите. ЦСКА ще притиска съперника, ще търси да реши мач с гол до два и след това ще се опита да съхрани извествен физически резурс за мача в Дания. Славия знае как да се брани храбро и след поражението от Витоша няма да допусне загуба с голям резултат или опит да се надиграва и да се стигне до фатални последици.

 

Прогноза: победа за ЦСКА & под 2,5 гола в мача

 

Среден коефициент: 2.90

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *