19/06/2024
efbet ЛигаВодещи новиниВсички новини

Спонсор налива още пари в Левски

Спонсор налива още пари в Левски, Football24.bg

Мило Борисов, мажоритарен собственик на „Палмсбет“ – основния спонсор на Левски, се обърна към футболната общност с изявление от което става ясно, че компанията опрощава дължими от клуба суми – нещо повече, букмейкърът ще налее два пъти повече средства за оставащата част от договора.

“Скъпи привърженици на ПФК „Левски“,

изминаха почти 3 години от момента, в който започнахме да работим с ПФК „Левски“ и да съдействаме не само в качеството на спонсор,  но и като бизнес консултант на клуба. Съвместно с ръководството на „Левски“ за  този период успяхме да постигнем много важна цел – финансовото стабилизиране на клуба и изплащането на основната част от натрупаните в миналото задължения към НАП и към трети лица, от които зависеше лицензът и дейността на клуба.

Радвам се, че сега, в навечерието на 110-годишнината на клуба, можем с удовлетворение да споделим с Вас, че сме доволни от постигнатото във финансов и административен план, и приключваме с успех нашата мисия като бизнес консултант. Работата ни през тези години наложи да направим от наша страна значителни финансови инвестиции в интерес на „Левски“, които сега опрощаваме и отписваме. Така ПФК „Левски“ няма да дължи нищо по Договора за консултантски услуги към нас.

За мен, както и за нашия екип, бе удоволствие да работим в качеството на консултант с имена като Станимир Стоилов, Ивайло Ивков, Даниел Боримиров, Антон Краус, Христо Йовов и, разбира се, Наско Сираков и Ви уверяваме, че ще продължим работа с настоящото ръководство на клуба и ще правим всичко за успеха на „Левски“ в качеството си на спонсор, какъвто оставаме.

Искам да потвърдя, че нашето дружество „Телематик Интерактив“ АД, работещо под марката Palms Bet, увеличава повече от два пъти сумата по спонсорския договор за оставащия срок на действието му.

Надяваме се, че чрез това допълнително финансиране ПФК „Левски“ ще може през новия сезон да направи добра селекция и да заеме отново заслуженото си място на лидер във футбола в България”, гласи обръщението на Мило Борисов.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P