Последни новини
„Срамота е да имаш Наско Сираков и да не работиш с него”

Наско Сираков да се върне не­забавно като спортен дирек­тор в Левски. Това призова един от най-известните привърженици на сините Петър Димитров. В ефира на Канал 3 той заяви, че Спас Русев задължително трябва да търси експертизата и на доказания капацитет Станимир Стои­лов.

 

„Десет години бяха до­статъчни. Срамота е да имаш Наско Сираков и да не работиш с него. Той даже не е за спортен директор, а за съвсем друга длъжност. Последните 10 годи­ни са най-черните в историята ни. И то не само заради стати­стиката и че не спечелихме ни­що. Съсипахме философията и ценностната система на на­шия клуб. Стига експерименти! Стига лабораторни опити! Да се построи стадионът е приоритет. Бомбата се заложи в едноличното търсене и опре­деляне на треньора. Трябва да имаш футболен човек до себе си, който да те съветва. Да знае треньорите каква филосо­фия изповядват. Момчета от синята приказка, къде сте сега? Всички искаха да са началници и директори“, каза Пепи Дими­тров. Според него в момента в Левски треньорът не определя кой да изпълнява дузпите и то­ва е публична тайна, а без спор­тен директор не става, заяви бившият говорител на фенклуба на Левски.

 

„Накрая се обръщам към г-н Спас Русев: Трябва сутрин, обед и вечер да разсъждавате като левскар. Успява този ръководи­тел, който мисли за Левски ка­то за собственото си дете“, завърши Петър Димитров.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *