27/05/2024
efbet ЛигаВодещи новиниВсички новини

Стамен Белчев остава в ЦСКА, ако класира отбора в Лига Европа

Стамен Белчев остава в ЦСКА, ако класира отбора в Лига Европа, Football24.bg

Стамен Белчев ще остане в ЦСКА, ако изпълни целта си – класиране в Лига Европа. Това разкри изпълнителният директор на „червените“ Филип Филипов.

„Стамен Белчев има поставена цел. Дали ще е той следващия сезон ще се реши след края на сезона. Ако Стамен Белчев си постигне целта, няма проблем да остане на работа. Затова сме му гласували това доверие. Класиране в Лига Европа. Когато го назначихме за треньор. Само респект към него, защото той пое отбора в деликатна и сложна ситуация, след смяната на Ел Маестро“, сподели Филипов.

„В момента имаме дисбаланс в отбора, което не е тайна за никой. Имаме натрупване на някои позиции, на други дефицит. Първата стъпка е да имаме балансиран отбор. Не можеш да даваш големи пари и да привличаш сериозни футболисти, когато има дисбаланс. Първо един балансиран отбор, а след това да се следят футболисти с качества. Да си следваме стратегията и да изградим отбор“, добави Филип Филипов.

Другият изпълнителен директор Стоян Орманджиев заяви: „Ние като ръководство сме зад институцията треньор в ЦСКА. Треньорът трябва да има власт. Когато се спазва структурата и стратегията за игра може да се привличат новите футболисти. ЦСКА трябва да играе доминиращ стил и така може да селектираш играчи. Може да си направиш баланса.“

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P