Последни новини
Стамен Белчев: Трябва да забравим мача с Лудогорец

Наставникът на ЦСКА – Стамен Белчев коментира предстоящия сблъсък на „червените” с Левски пред клубната телевизия.

 

„И да не са отминали емоциите, трябва да забравим мача с Лудогорец. Трябва да мислим вече за Левски. Това е турнирен мач, той е по-различен от тези за първенство. Всеки един гол дава предимство. Трябва да бъдем разумни и много да внимаваме.

 

Няма много време от единия двубой до другия. Вече сме настроени за Левски. Момчетата са забравили за мача в Разград. За съжаление, освен поражението от Лудогорец, имаме трима наказани заради картони. Имаме контузени, които сигурно и ще отпаднат от групата за мача. С каквото имаме, с това ще се справим. Надявам се, че заместниците им ще се справят подобаващо.

 

Спокоен съм. Вярвам във всеки един от момчетата и съм сигурен, че ако покажем истинското си лице, няма да имаме проблеми и ще победим. И двата отбора се познаваме добре. Както винаги казвам преди такива дербита – малките детайли ще решат мача. Дано се възползваме от слабите места на Левски.

 

Във всеки един мач феновете са важни. Сигурен съм, че утре пак ще бъдат на ниво. Дано празнуваме след края на мача. Отборът ни е добре подготвен физически, така че не се притесняваме от цикъла сряда-събота“, завърши Белчев пред официалния сайт на ЦСКА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *