Последни новини
Стамен Белчев: Хубавите дни за ЦСКА предстоят

Доскорошният треньор на ЦСКА Стамен Белчев направи кратък коментар пред „Тема Спорт” за престоя си в клуба. Хасковлията се задържа година и пет месеца начело на армейци­те, като спечели малко над 60% от 58-те официални мача под негово ръководство. Белчев си тръгна в навечерието на 70-годишния юбилей. На 5 май Ста­мен бе в журналистическата ло­жа на стадион „Васил Левски“ в компанията на помощниците си на „Армията“ Стефан Генов и Да­ниел Моралес. Тримата бяха зае­ли места откъм Сектор Г и в един момент стотина привър­женици избухнаха в скандирания „Стамен Белчев“ и аплодисмен­ти към специалиста.

 

„Тръгнах си с най-хубави чув­ства от ЦСКА. На никого не се сърдя, на никого не съм обиден. Искам да благодаря за подкрепа­та на всички – ръководството, играчите, на всеки един служи­тел в клуба и на феновете. Има­ше хубави моменти, имаше и по- тежки. За жалост се получи та­ка, че сезонът беше провален. Щом не сме спечелили трофей, няма как да е другояче. Но аз съм сигурен, че ЦСКА много бързо ще надигне глава. Хубавите дни за клуба тепърва предстоят. ЦСКА ще се върне доста скоро там, където му е мястото, и ще си из­пълни целите. Защо съм толкова сигурен ли? Защото всички зна­ем кой се е заел с клуба. Няма как ЦСКА да не бъде успешен при Гриша Ганчев и това е въпрос на малко време“, заяви Белчев.

 

„На първо време искам да си почина, събрал съм се с приятели и имам нужда да разтоваря. По­сле ще видим какво ще правя. Си­гурно ще се посъветвам с мен­тора си (смее се). Има време, ще решавам. Това е всичко засега. Знаете, че никога не съм обичал особено медийните изяви и предпочитам да не правя пове­че коментари. Пожелавам най- искрено успех на клуба и винаги ще му стискам палци. За мен бе­ше удоволствие да работя на „Армията“. ЦСКА завинаги оста­ва в сърцето ми“, допълни Бел­чев.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *