efbet ЛигаВодещи новиниВсички новини

Стипич: Българските играчи са част от идентичността на ЦСКА

Стипич: Българските играчи са част от идентичността на ЦСКА, Football24.bg

Новият старши треньор на ЦСКА Томислав Стипич застана пред медиите няколко дни след старта на подготовката на червените. Той обяви, че Георги Минчев влиза в плановете на клуба, както и друго български играчи. Стипич заяви, че за него всеки мач е важен и трябва да се побеждава дори в контролите.

„Трябва да имаме добър старт, да се запознаем, да се почувстваме, трябва да им кажа някои правила, които трябва да знаят. Трябва да изградим едно добро ядро и след това можем да влезем по най-добрия начин в подготовката и мачовете“, започна Стипич.

„С добра атмосфера можеш да имаш добро представяне. От това, което видях на първите тренировки, момчетата тренират добре, с добро темпо и настроение. Това е една добра основа“, сподели още хърватският специалист.

„Всеки очаква големи имена за нови попълнения, но за момента сме фокусирани върху футболистите, които имаме. Искаме да се запознаем по най-добрия начин с тях, с техните силни слаби страни. Следим различни имена, но е важно да се запознаем с настоящия състав“, продължи той.

„Георги Минчев е в плановете ни, както и други български играчи. Това е част от идентичността на ЦСКА. Искаме фокусът да е върху българите и скоро ще разберете. Ситуацията около Иван Турицов още е отворена. Той е интересен и за други отбори. Ще видим какво ще се случи, но не съм притеснен от времето. Искам гладен за успехи отбор“, разкри Стипич.

„Феновете са една от причините да съм тук. Искам да работя в атмосфера като тази. Искам да придам емоцията и енергията си на тях, да се опознаем, те са голяма подкрепа за нас и мисля, че можем да очакваме подкрепата им и през новия сезон“, добави хърватинът.

„Случи се, каквото се случи. Може би е по-добре за нас да започнем срещу Лудогорец. Това е програмата и се съобразяваме с нея. Ще излезем да покажем най-доброто.“

„Всеки мач в ЦСКА е важен, без значение дали е приятелски. Ще имам възможност да наблюдавам играчите, да видя къде могат да бъдат полезни, няма да има напрежение върху тях. Във всеки мач се излиза за победа“, заяви Томислав Стипич.

„Всеки гол променя настроението на терена, но всяка победа подобрява атмосферата в клуба и в комуникацията с медиите. Трябва да изградим една добра основа. Излизаме за победа във всеки мач“, сподели новият старши треньор на ЦСКА.

„Всичко започва с мен като треньор. Ще има отпечатък липсата на публиката в първите мачове, но аз съм фокусиран да вършим работата си, да изпълняваме целите си, да вървим към тях, въпреки препятствията във всеки клуб. Аз съм 1 от 8 деца и знам какво е да стигнеш с много работа и упоритост до там, където съм сега“, завърши Томислав Стипич.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P