21/07/2024
efbet ЛигаВодещи новиниВсички новини

Стипич: Трансферите ще определят дали сме готови за титла

Стипич: Трансферите ще определят дали сме готови за титла, Football24.bg

Новият наставник на ЦСКА_София Томислав Стипич записа три победи в досегашните си мачове по време на лагера на червените в Банско.

„Точно в този момент ние не сме конкурентноспособни за титлата. Просто не сме в ситуация, в която може да предявяваме претенции за нея. Понастоящем освен тях има още 3-4 сериозни отбора, които са на нашето ниво. Трябва да изчакаме края на трансферния прозорец, началото на сезона и след 4-5 мача може отново да разговаряме и да видим докъде сме стигнали. Тогава може да кажем по-реално какви ще са крайните ни позиции в първенството. Да приемеш реалността е трудно нещо, но в момента искам да бъде реалист. Трябва да направим правилните стъпки, да вземем правилните решения, за да я променим. Всички знаете защо дойдох в България – да напиша история заедно с хората, които ми гласуваха доверие, и целта си остава същата“, коментира Стипич пред “Тема спорт”.

Теодор БОРИСОВ

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P