Последни новини
Стойчо Стоилов: Нагласата ни не беше като за дерби

Главният мениджър на ЦСКА – Стойчо Стоилов посочи причината за загубата на „червените” с 0:2 от Левски в първия полуфинален мач между двата отбора от турнира за Купата на България.

 

„Влязохме лежерно в мача. Ще анализираме и ще установим причината за това. Отсъ­стващите футболисти не мо­гат да служат като оправда­ние. Има момчета, които се готвят с отбора и трябва да са готови винаги да влязат. Нагласата ни не беше като за дерби. Според мен това е при­чината за лежерната ни игра. Липсваше ни и нужната агре­сия. А когато излезеш по так­ъв начин в дербито, е резонно да загубиш. Допуснахме и до­ста леки голове. Имаше инди­видуални грешки при тях.

 

След почивката още от съблекалня­та ни отбелязаха и това няма как да не повлияе на психиката ни. Левски не играха кой знае какво – първото полувреме от една атака вкараха, след почи­вката имаха две атаки и пак реализираха… Нищо не е загу­бено, но резултатът е лош. Може и загубата от Лудогорец да е повлияла. Ще говорим с играчите и ще установим причината. Ще се борим до края и за купата, и за титла­та. Не мисля, че ни липсваше лидер на терена – имахме Бодуров, Дюлгеров е опитен футболист… По-скоро мисля, че нямахме нужната агресия и едва ли не си мислехме, че Лев­ски сам ще се бие. Има и реванш, в който трябва да дока­жем, че това е нашият сезон. Защото сега след два мача и сезонът е пред рухване“, отче­те Стоилов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *