Последни новини
Тандемът Каранга – Десподов върви с рекорд за века

ЦСКА-София помете тима на Фабио Капело с 8:0, а поредно за­шеметяващо представяне има­ше тандемът Каранга – Десподов. Този път обаче бразилецът остави водещата роля на съотборника си, който се разписа 3 пъти, а самият Каранга остана с ед­но попадение.

 

Дуото обаче из­лиза далеч от пределите на контро­лите, като води и в първенството. Каранга има 17 гола, Десподов е с 6. Та­ка общият им ак­тив е 23 и е с шест повече от най-ре­зултатната двойка на Лудогорец. Да отбележим още, че Десподов е най-ре­зултатният бълга­рин (става дума за попадения във всички турнири и с националния от­бор) в цял свят за 2017 година, а Каранга остана втори у нас след Кешерю.

И двата хищника от „Армията“ са бързи и им е необ­ходимо едно до­косване до топка­та, за да отбеле­жат. За 20-те кръга от началото на първенството тан­демът бележи средно по 1,15 пъ­ти на мач.

 

Ако успее да удържи това темпо в останалите 16 срещи от шампионата, двойката ще финишира с 41 по­падения! Това би била най-високата успеваемост през този век. За мо­мента номер 1 е тандемът между Цветан Генков и Антунович, реали­зирал 38 попаде­ния през сезон 2006/07. През ми­налия шампио­нат Кешерю и Марселиньо реализи­раха 36 попадения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *