Последни новини
Трима футболисти от Португалия в Берое

Трима футболисты от шампионата на Португалия ще подсилят Берое за новия сезон, разбра „Тема Спорт“. Става въпрос за ляв бек, вътрешен халф и централен нападател, които след края на сезона ще бъдат със статут на свободни агенти. Те са били наблюдавани от спортния директор на зелено-белите Валентин Грудев. Имената и клубобете им се пазят в тайна. Знае се само, че са от елита на Португалия. Наскоро мениджърът на двама от тях бе в Стара Загора. Той е разгледал града, базата и стадиона на Берое, като е останал очарован.

 

Лятната селекция на Александър Томаш ще включва главно играчи от чужбина. На левия бек в момента наставникът разчита на Леони и Веселин Пенев. Последният обаче ще бъде освободен след края на сезона и ще му бъде предложена работа в клуба. В предни позиции опция засега е само Мартин Камбуров. Проблеми има и в средата на терена, след като Кохей като бе освободен.

 

Засега опция от България е само атакуващият халф на Славия Иван Минчев. Неговият контракт е до края на сезона и едва ли ще бъде удължен, след като е постигнал принципна договорка със заралии.

 

На този етап връщането на Венцислав Христов отпада, след като той не е желан от наставника Александър Томаш. Нападателят на Верея е харесван от шефовете, но последната дума има старши треньорът.

 

Ръководството на Берое пък умува за лагер в чужбина по време на лятната подготовка. Това до голяма степен ще зависи от евентуално класиране за Лига Европа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *