Водещи новиниВсички новиниПърва БундеслигаФутбол Свят

Тухел за отменения гол на Де Лихт: Съдията се извини! Това не може да се случи на Реал Мадрид

Тухел за отменения гол на Де Лихт: Съдията се извини! Това не може да се случи на Реал Мадрид, Football24.bg

Реал Мадрид победи Байерн с 2:1 в реванша от 1/2-финалите на Шампионската лига.

В последните секунди немския гранд отбеляза гол чрез Де Лихт, който обаче беше отменен, защото съдията вече беше отсъдил засада.

“Страничният съдия се извини, но това не помага.

“Има две грешки. Първата голяма грешка е от страна на страничния съдия. Той веднага вдигна флага си; за да вдигнеш флага си в подобна ситуация, трябва да си много, много сигурен, че става дума за засада. Да имаш смелостта, топките, да вдигнеш флага по този начин, е огромно, огромно нарушение и то е грешно.

“Получихме удар в рамките на пет секунди, защото главния съдия можеше да не отсвири засада . Това е в разрез с всички правила.

“Приемаме, че загубихме, това е, което е, но не трябваше да се случва. Подобно нещо не можеше да се случи с другия отбор. Трудно е да се преглътне. Наистина съм ядосан.”

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P