Последни новини
Удължават срока за строежа на „Колежа”

Кметът на Пловдив Иван Тотев обяви вчера дъл­гоочакваната новина от феновете и ръководство­то на Ботев. Градоначални­кът заяви, че на 10 май срок­ът за строежа на „Колежа“ ще бъде удължен с още 2 години. Така общината се съобрази с желанието на канарчетата за запазването на сегашната концесия. Преди дни Тотев обяви, че му се е счупил теле­фонът и затова не е могъл да се свърже с финансовия благо­детел на жълто-черните Ге­орги Самуилов, за да се реши въпросът.

 

„Нека феновете на Ботев да са спокойни, купих си теле­фон, да не събират пари. Стъклото ми се счупи и няма­ше как да си изкарам пин ко­да. Ангел Палийски ми даде телефона на г-н Самуилов и направихме срещата с него. Нека хората да не мислят, че не правим нищо. Дори снощи (б.а. – в сряда вечерта) Ангел Палийски ми се обади в 23:30 часа да внесем точката за разглеждане в общинската се­сия. Всичко обаче трябва да мине поред, по всички коми­сии – юридическата, предконцесионната, концесионната и комисията по спорта. Макар че там има двама локомотивци – Атанас Узунов и Гошо Къчков. Ако трябва, ще взе­мем една пръчка и ще се спра­вим с тях. Категорично каз­вам – на сесията на 10 май в залата ще бъде гласувано удължаването на срока на строителството по сегаш­ната концесия. В понеделник ще се видим със Самуилов по текущи въпроси, но решение­то е ясно – на 10 май удължа­ваме концесията с 2 години“, категоричен бе Тотев.

 

Председателят на Коми­сията по въпросите на деца­та, младежта и спорта Слав­чо Атанасов предлага реше­ние срещу зачестилите греш­ки на футболните рефери у нас. Ексградоначалникът на Пловдив е пратил писмо до президента на БфС Борислав Михайлов с искане за въвежда­не на система за видеоповторения (ВАР) на мачовете от Първа лига.

 

Тема Спорт

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *