efbet Лига Водещи новини Всички новини

Феновете на Левски защитиха Гонзо

В петък от Левски публикуваха официално изявление, с което се разграничиха от думите на Георги Иванов-Гонзо, който в момента изпълнява длъжността на технически директор в БФС, отговарящ за националните отбори.

Гонзо заяви, че докато той заема този пост, за България няма да играе футболист с “чужд играч, с чужд паспорт, с друг цвят на кожата”.

“ПФК “Левски” се разграничава и осъжда изказването на техническия директор на БФС и бивш изтъкнат футболист на клуба Георги Иванов. ПФК “Левски” не приема расизма и дискриминацията под каквато и да е форма”, написаха от “Левски”. След изказването на Гонзо се надигна голямо възмущение.

Една от фенските “сини” фракции – “Ултрас- Левски”, обаче се опълчи на клуба. “Изумени и учудени сме от бързата реакция, когато трябва да се нападне “наш”. Не става ясно кое е налагало клубът да “осъжда” изказване на Гонзо, което е изкарано от контекста и няма нищо общо с “Левски”, заявиха от фракцията.

Свързани новини

Мъри даваш шанс на ново попълнение

Вдигнали със 100% парите на асистентите на Мъри

Брьондби още следи изявите на Кордоба

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P