27/05/2024
Всички новини

Футболна академия Раднево на 1 година!

Футболна академия Раднево на 1 година!, Football24.bg

Футболен клуб Раднево отбеляза първата си година от създаването официално. Специални гости на събитието  бяха момичета от ФК Арена Ямбол както и зам.кмет на общината Светослав Маринов ,кандидатът за общински съветник Николай Съвлеков и директорката на отдел Култура към общината Ралица Йорданова 1без чиято помощ нямаше как да случи това събитие.

“Изказваме и специални благодарности на всички гости от Ямбол и от община Раднево , както и на всички родители и деца от школата без които няма как да съществуваме като клуб! Изиграхме и контролна среща срещу девойките на ФК Арена гр.Ямбол и продължаваме да се готвим за старта на първенството за девойки до 13 годишна възраст в зона Пловдив което стартира на 14.10.2023 година ! В момента участваме и в първенство за Футбол 5 на зона Стара Загора с деца родени 2015,2016 и 2017 година! Продължаваме да набираме момчета и момичета  от 4 до 11 годишна възраст за попълване на групите ! Всички заедно можем и ще успеем да постигнем много успехи и радости за децата на нашата община !”-написаха в официалната страница на Академията.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P