Последни новини
Херо недоволен от дисциплината след загубата от Кайрат

Старши треньорът на Лу­догорец Димитър Димитров- Херо се изказа негативно по отношение на дузпата, напра­вена от Козмин Моци, и загуба­та от Кайрат. Херо я отдаде на пропуски в дисциплината.

„Сами се победихме. Допу­снахме гол от 30 метра без по­ложения. Дузпа направихме без напрежение пред нашата вра­та, а накрая падна и трети гол. Играта не бе на нивото от първото полувреме. До 10- ата минута имахме още три- четири положения и можеше ga затворим мача, за да не се стига дотук. Като не вкараш, ще ти вкарат и това се пот­върди за пореден път. В изве­стена степен ми хареса първа­та част. Имаме обаче големи пропуски по отношение на дисциплината“, коментира на­ставникът на разградчани.

„Въртя играчите. Има още време до мача с Милан. Това са контроли и не отдавам огромно значение на резулта­тите. Трябва обаче да си изва­дим поуки от поведението през второто полувреме“, ка­за Херо.

Относно двете нака­зания на Натанаел за първия мач с Милан и първите два двубоя в елита и освобожда­ването на левия бек Алексан­дър Василев той заяви:

„Трябва да излезем с решение от тази ситуации. Натанаел ще ни липсва много. Съмнявам се да се намери нов човек за толко­ва кратко време. Надявам се, че ще вкараме отбора в жела­ната форма до двубоя с Ми­лан“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *