Последни новини
Христо Янев: През следващия сезон ще сме много силен отбор

Наставникът на ЦСКА – Христо Янев коментира успеха на „армейците” с 3:2 срещу Левски в последното вечно дерби за годината.

 

„Създадохме много положения през първото полувреме, но до­пуснахме грешка в защита, коя­то ни върна назад в мача. Реакци­ята на отбора обаче беше много добра, трябва да поздравя мом­четата за това, че няколко пъ­ти се връщахме в двубоя. Показа­ ха характер, което ми дава ос­нования да смятам, че през след­ващия сезон ще сме много силен отбор. Създадохме положения с лекота, беше удоволствие да гледаш отстрани. Успяхме да вкараме, когато бяхме притис­нати от съперника и успявахме да се върнем в мача. Когато се поздравиш с такава победа, в са­мия край, е хубаво.

 

Имаме огра­ничен брой играчи. Ако разпола­гахме с Каранга, щяхме да изглеж­даме по съвсем различен начин. Той е изключително важен играч и се надявам, който и да води отбора, да може да го използва през новия сезон. Поставихме Десподов на върха на атаката, защото е бърз, може да преодо­лее защитата и го направи ня­колко пъти. Той има качествата да стане голям футболист, въ­просът е по най-добрия начин да усвоява информацията, която получава. За мен тази победа е много специална. Защитата стоя добре на терена”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *