efbet ЛигаВсички новини

Христо Янев: Това е най-трудното нещо, което съм правил в моя живот

Христо Янев: Това е най-трудното нещо, което съм правил в моя живот, Football24.bg

Щастливият треньор на Ботев (Враца) Христо Янев коментира успеха на своя тим на Марек след изпълнение на дузпи, който означава, че тимът запази мястото си в efbet Лига.

“Искам да благодаря на съдбата, че ни възнагради за труда. Това е един своеобразен урок за всички нас. Не трябва да се предаваме пред нищо. Трябва да вярваме в онова, което правим, и да го правим с любов и сърце. Това е най-трудното нещо, което съм правил в моя живот. Минахме през невъзможното, направихме това, което трябваше. Благодаря на всеки един човек, който ни пожела успех и ни даде енергия.

Много нерви ни костваше този път. Това е нещо, което много малко хора вярваха, че ще се случи. Благодаря на цялата съблекалня за духа, който показаха. Не се отказаха до последно, включително и днес.

Вярата на ръководството ме накара да остана. Понякога съм труден и неприятен, но това е, защото го правя от любов. Така съм възпитаван вкъщи. Трябва да останем смирени. Поздравявам отбора на Марек, защото игра много добре. Имаха изключителен сезон, винаги са били костелив орех. Трябва да запазим добрите обноски помежду си. Не може заради едно решение да развалим приятелства, градени през годините. Работата ми е да вземам тежки решения, които да помагат на клуба да върви в правилната посока. Когато някой влезе в моите обувки, тогава може да ме разбере. Днес съм много облекчен, падна ми голям товар от плещите.

Този успех го поставям наравно с трофея, който спечелих с ЦСКА. Еднаква емоция, еднакво напрежение. Това е решение, което всички заедно ще трябва да обсъдим. Аз забравих какво е да се усмихвам. Вкъщи едвам ме траят вече. Прибирам се и ще бъда спокоен”, заяви Христо Янев.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P