Последни новини
Цветан Генков пак не тренира с Локо (Сф)

Старши треньорът на Локомотив София Младен Додич наи-вероятно няма да може да използва най-новото попълнение на тима Цветан Генков и 6в сблъсъка за върха с Царско село. Въпреки че наскоро от клуба обявиха, че нападателят е подписал своя договор, той мистериозно не тренира с отбора.

 

Според запознати проблемът за Генков идва от последния му клуб, казахстанския Оккетпес. Причината е, че той бее още не е изпратил нужния документ, с който да бъде картотекиран в БФС. Други информации твърдят, че нападателят и Окжетпес се съдят и ако Генков тренира и играе, може да не получи парите, които му се дължат.

 

С това проблемите пред червено-черните за визитата на Царско село не спират. Централният защитник Александър Бранеков е под въпрос за мача с лидера. Той има хронична травма, която отново се е обадила. Бранителят не е водил пълноценни занимания през седмицата и ще се решава за него в последния момент.

 

През седмицата се разигра и скандал между двата клуба за бройката билети, които до-акините отпуснаха. Царско село дaдe 80 талона при желани от Локо – поне 200. Цената от 20 лева също предизвика негодувание и железните бригади излязоха с декларация. Босът на Царете Стойне Манолов не оста на длъжен и отговори.

 

Чербено-черните са трети и изостават на 3 точки от лидера.

 

„Тема спорт“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *