efbet ЛигаВодещи новиниВсички новини

Цирк и комедия без край! Крумовград пак атакува Арда: Каква е тази драма?!

Цирк и комедия без край! Крумовград пак атакува Арда: Каква е тази драма?!, Football24.bg

Ръководството на Крумовград отговори на отговора на Арда Кърджали. Те се обърнаха към “персоната с изявен статут” Рамадан Яшар.

Около двата клуба се завъртя драма, след като кърджалийци са отказали на крумовградчани да им отстъпят “Арена Арда” за домакинските двубои.

Ето какво написаха от Крумовград:

“До “персоната с изявен статут” вече,

която се ласкае и приема за толкова значима, че когато и позвънят един-единствен път, умножава по 10 този акт на нормална комуникация.

Относно многото ни проблеми, които са “публична тайна”. Да, има такива, които са решими и ние ги решаваме, според силите и възможностите ни, на малък, прохождащ в професионалния футбол клуб.

Но…, има нерешими проблеми, като например измрялата риба и замърсената вода в язовир “ Ст. кладенец” и Стара Загора. Тези проблеми се разглеждат от други органи, но не за да ги решат, защото те са невъзвратимо нерешими, а за да въздадат справедливост.

А по повод язвителността ви, че чукаме на чужди врати, ви прощаваме късопаметността, “все пак сте от три години в Арда”. Макар, че и това не е вярно.

Само да припомним, че и “Арда” игра една година в Пловдив, на стадиона на “Локомотив”.

А колкото до седемцифрената сума, документирана надлежно и преведена по банков път в “Арда”, ако не бяхме я инвестирали в “Арда”, някой щеше още да храни отбора, по-точно само титулярите, с кренвирши и лютеница в Областната група.

И недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо до Крумовград. И то в Кърджали, който винаги сме считали и считаме за близък нам.

Вярвахме и вярваме, че това щеше да е от полза за всички. Но вие, “железните мъже” ни научихте да приемаме думата НЕ и ние, вече я приехме.

Останалото го оставяме на времето и суетата.

Ръководството на ФК Крумовград”

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P